dilluns, 23 de març del 2009

Pla Bolonya

Quan més hi penso, més me'n convenço. Els antisistema aprofiten qualsevol excusa per treure el caparró. El que hen fet durant quatre mesos no té nom. Quatre mesos emprenyant dintre la facultat. I quan els foten fora perquè ja no s'aguanta més, a ocupar el carrer i emprenyar els que van a treballar. I quan la Policia els aparta, trencar mobiliari urbà, llençar cadires i globus de pintura i a còrrer. I quan els foten un bon gec, protestar per la duresa policial. I anar fent. I anar tocant els collons. I encara hi ha qui se'ls escolta i els dona la raó : pobres, si no feien cap mal, eren molt pacífics. Si molt, ja ho vàrem veure. Aquests no pretenen donar suport a cap idea sinó ben bé el contrari, anar contra les idees dels demés. Per això sol ja es mereixen la repulsa ciutadana. Des del primer dia que varen entrar i ocupar les aules de la Universitat ja els havien de fotre fora sense contemplacions. Ni un minut més. Què és això de no permetre que s'imparteixi docència en una Universitat? Què és això de molestar els que volen a anar a classe? Què és això de cuinar dintre les aules? Però ah coi . . . si els fotem fora a la primera ens criticaran!!! I si no ho feu, també, ja s'ha vist. Doncs tant per tant, que ho critiquin a la primera i ens estalviarem quatre mesos de despesa de llum.

2 comentaris:

  1. Hola Ernest,
    Estic bastant d'acord amb moltes de les coses que dius en els teus dos últims articles, però crec que s'hauria de putualitzar alguna qüestió. En primer lloc, considero que segurament s'hauria d'haver explicat als estudiants -molt millor del que s'ha fet- el que és el pla Bolonya. Això és el que té la democràcia... s'ha d'explicar i no semblar que s'imposa o sinó venen els maldecaps -tots dos hem sigut estudiants i hem tingut vint anys...-. En Segon lloc, considero que els periodistes portaven prous trets distintius com per estomacar-los de la manera que ho van fer. Hi ha alguna imatge televisiva que no em pots dir que es tracti de dècimes de segon la reacció del policia. S'hi recrea bo i veient que és periodista. Estic d'acord, però, que aquells estudiants no tiraven globets, i en aquell moments has d'anar per feina.

    Salut

    ResponElimina
  2. Hola Ernest:
    Veig que coincidim en el concepte que tens dels anomenats antisistema. El que m'agradaria deixar clar és que sempre n'hi ha hagut d'aquests antisistema i amb el pas del temps, quan es van fent grans, vas veient que en el món urbà, s'afanyen a endollar-se en càrrecs de l'administració; i en el món rural, o millor dit, neorural, a gratar-se els deixonsis i a tocar els ídems a l'administració fins a aconseguir les subvencions que els atorguen perquè deixin d'emprenyar.
    Pel que fa als polis i els periodistes haig de dir que existeixen unes regles del joc, previament pactades, que no sempre els que reparteixen garrotades respecten.
    Salut.

    ResponElimina